Dragi colegi,

Anul 2020, Anul internațional al asistenților medicali și al moașelor, a coincis cu o pandemie care a atins viața fiecărui om de pe planetă și a evidențiat rolul critic pe care noi, ca profesioniști, îl jucăm în întregul ecosistem de îngrijire a sănătății.

Din nefericire, pandemia continuă să împovăreze sistemele de sănătate. Strivește în fiecare zi puterea fizică și profesionalismul asistenților medicali, moașelor și tuturor lucrătorilor din domeniul sănătății, care de mai bine de un an oferă cele mai bune îngrijiri posibile, în timp ce își riscă propria bunăstare.

Din dorința de a evidenția eforturile lor, Organizația Mondială a Sănătății (WHO) a desemnat anul 2021 Anul internațional al lucrătorilor din domeniul sănătății și îngrijirilor de sănătate.

În 12 Mai, cu ocazia aniversării lui Florance Nightingale, International Council of Nurses (ICN) dă startul celebrării profesioniștilor din îngrijirile de sănătate la nivel global, reunindu-i „într-o singură voce”, iar anul acesta Campania se derulează sub Sloganul - „O viziune pentru asistența medicală viitoare”. 

În conformitate cu trendul internațional, conducerea Filialei București a OAMGMAMR organizează, de mai bine de 12 ani, în luna Mai, un eveniment științific care să ofere asistenților medicali și moașelor din București și din țară cele mai noi informații din lumea profesională.

În numele comitetului de organizare, vă invit să participați la Conferința anuală, cu participare internațională, ce are ca temă „Arta Îngrijirilor de sănătate - Explorarea experiențelor, provocărilor și oportunităților actuale”.

Conferința se va desfășura în perioada 12-14 Mai, în format virtual, din dorința noastră de a vă păstra siguranța și confortul, fără ca valoarea științifică să fie știrbită.

Programul științific realizat cu contribuția lectorilor de valoare națională și internațională va atinge toate elementele de mare actualitate în profesie, va sublinia lecțiile și experiențele unui an de pandemie și ne va ajuta să descoperim împreună dacă această perioadă oferă, pe lângă provocări, și ceva oportunități.

În platforma on line a evenimentului sunt implementate soluții tehnice pentru facilitarea participării, iar interactivitatea este posibilă în sesiunile de Q&A, Meeting Hub și prin Live Chat, asigurându-vă un rol activ pe tot parcursul Conferinței.

Evenimentul este pus la dispoziția dumneavoastră gratuit și este creditat EMC.

Pentru ultima zi de conferință, ca noutate, v-am pregătit o serie de Webinare de câte 2 ore, care să aducă un plus de cunoștințe specifice pe teme de Management al plăgilor, Comunicare, Îngrjirea vârstnicului, care vă pot aduce și un plus de credite EMC.

Vă aștept în număr cât mai mare, pentru a parcurge împreună cele trei zile ale conferinței, iar în încheiere vă transmit:

Nu uitați să aveți grijă de voi, pentru că, uneori, ocupați cu grija pentru alții, puteți uita cât de importanți sunteți voi!

 

Cu prietenie,

Doina Carmen Mazilu,

Preşedinte filiala Bucureşti a  OAMGMAMR

PROGRAM

Pentru prezentările speakerilor străini este asigurată traducerea în limba română.

SPEAKERS

Laurenția Ioana ACSINTE

Parveen ALI

Anca BĂLĂȘOIU

Karen BJORO


Howard CATTON

Ramona CAZACU

Alice COJGHICEANU

Andreea CRĂCIUN

CONTACT

OAMGMAMR Filiala București
Strada Avrig nr. 12, sector 2, București
Telefon: 021 - 444.10.68
Fax: 021 - 444.21.71
Email: secretariat@oammrbuc.ro